Muzeul Naţional de Artă al României

Vizitează virtual Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Colecțiilor de Artă, Muzeul K.H. Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady.

Descarcă gratuit aplicația pentru telefon și tabletă care îți permite să explorezi mai multe capodopere din colecțiile muzeului.

   
Art Mobile Square P. Brueghel cel Tnr Primvara 1

 

ARTmobile - Un muzeu la îndemână

Aplicația ARTmobile - Un muzeu la îndemână este acum disponibilă gratuit!
Aplicația poate fi folosită ca audio-video ghid pentru a vă însoți pe parcursul vizitei în muzeu sau pentru a vă aminti câteva dintre cele mai interesante povești aflate cu acest prilej.

ARTmobile. MNAR – Un muzeu la îndemână poate fi descărcată gratuit pe telefoane mobile inteligente și pe tablete, atât în variantă Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.arts.mnar.artmobile) cât și iOS (https://itunes.apple.com/us/app/mnar-artmobile/id1239815597?mt=8).

Pentru experiență nouă a muzeului, descărcați gratuit aplicația ARTmobile – Un muzeu la îndemână pentru Android și iTunes.

Prezentări audio, dramatizări și scurte filme subtitrate dezvăluie detalii interesante pe care altfel le trecem cu vederea. Cele 40 de lucrări incluse în aplicație acoperă epoci, teme, stiluri și abordări diferite.

Cu prilejul Nopții muzeelor 2017 toți vizitatorii au wi-fi gratuit pentru a descărca aplicația.

Cu sprijinul Fundația Orange

Muzeul Național de Artă al României vă pune la dispoziție o colecție de resurse multimedia: filme mimico-gestuale, dramatizări și descrieri audio, diagrame tactile.

Prezentare video a Muzeului Național de Artă al României.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.