Muzeul Naţional de Artă al României

Programe (ART)fel

Programele pentru familii înseamnă învățare prin joc, relaxare și timp de calitate petrecut alături de cei dragi, la muzeu.

MNAR are rețeta perfectă pentru diminețile de weekend în familie: vizite ghidate și timp de creație pentru cei mici, sub îndrumarea celor mari și spre delectarea tuturor! Programele pentru familii înseamnă învățare prin joc, relaxare și timp de calitate petrecut alături de cei dragi, la muzeu. Faceți click pe butonul tema curentă pentru a afla mai multe informații despre ce programe pregătim în perioada următoare.

Informaţii utile

Grupe de vârstă: copii cu vârste între 4-12 ani, în funcție de complexitatea programului 

Când: periodic, de obicei în zilele de sâmbătă şi duminică, de la ora 11:00 

Durată: aprox. 1h30

Participare: înscriere prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tarif: 15 lei/ persoană

  

Important!

Prezenţa părinţilor este necesară pe toată durata programului, ei având un rol activ în buna desfăşurare a activităţilor.

Se pot face fotografii în timpul desfăşurării acestor programe, fără a folosi blitz-ul, vizând grupul de participanţi şi nu operele de artă. Pentru fotografierea lucrărilor de artă trebuie achitată taxa aferentă.

Pentru a fi la curent cu tematica programelor vă invităm să vă abonaţi la newsletter-ul nostru.