Program de vizitare: miercuri - duminică, 10:00-18:00.
Ultima intrare la MNAR și la Muzeul Colecțiilor de Artă se face la ora 17.00, iar la Muzeul Theodor Pallady, la Muzeul K.H. Zambaccian și în expozițiile temporare la ora 17.30.
Din motive tehnice, în zilele de 31 mai și 3 iunie 2023, Galeria de Artă Românească Modernă (etajul 2 din Galeria Națională) este închisă.
În data de 31 mai 2023 Spațiile Istorice (Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor) vor fi închise publicului.
În zilele de 1, 2 și 4 iunie 2023, Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Colecțiilor de Artă, Muzeul Theodor Pallady și Muzeul K. H. Zambaccian vor fi închise publicului.

Muzeul Naţional de Artă al României

Situat în corpul Știrbei al muzeului, Auditoriumul este dotat cu echipamente tehnice performante, ce permit organizarea de concerte, vizionări de filme, simpozioane, conferinţe internaţionale.

Adresa: Str. Ştirbei Vodă nr. 1, Bucureşti

Inaugurat ca secţie a Muzeului Naţional de Artă al României în toamna anului 1995, Auditoriumul beneficiază de echipamente de înaltă performanţă, furnizate de mari producători ca Philips, Sony, Ernemann, precum şi de un pian de concert Yamaha. Toate acestea fac posibilă organizarea unei game variate de manifestări: concerte, proiecții de filme, simpozioane, conferinţe internaţionale etc.

 

Caracteristici tehnice:

Capacitatea sălii: 446 locuri

Suprafaţa scenei: 75 m2

Proiecţii: 16 şi 35 mm, retroproiector, videoproiector cu interfaţă pentru calculator

Ecran: 6,5 x 4 m, escamotabil

Cabine traducere simultană: 4

 

Alte facilităţi: spaţii expoziţionale cu posibilităţi de compartimentare (hol parter – 300 m2; foaier – 140 m2).

 

Informații privind disponibilitatea sălii Auditorium precum și a altor spații, pentru organizarea evenimentelor culturale, la tel. 021.312.15.06, fax 021.312.43.27 sau

e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.