Muzeul Naţional de Artă al României

Spațiile istorice din corpul central al Palatului Regal includ Sufrageria Regală, Scara Voievozilor și Sala Tronului, dar și expoziția „Fragmente de memorie - Portrete Regale. Palatul Regal”, care reconstituie momente din istoria familiei regale şi a Palatului, prin intermediul unor fotografii de epocă, planuri ale clădirii, piese de mobilier și portrete regale.

Participarea la aceste vizite ghidate nu necesită programare prealabilă. Vizitatorii sunt rugaţi să se prezinte cu 15 minute în avans la casa de bilete de la parterul Galeriei Naţionale pentru achiziţionarea biletelor de acces. Prezentarea este în limba română.

Informații utile

Desfășurare: lunar, în week-end, după un program anunțat. Orele de începere - 11.30, 14.00 şi 16.30

Participare: fără înscriere prealabilă (biletele se cumpără cu 15 min înainte de la parterul Galeriei Naţionale)

Durata: aprox. 1h

Tarif: 20 lei întreg/10 lei pentru pensionari/5 lei pentru elevi şi studenţi/acces gratuit pentru preșcolari

 

Grupurile organizate pot programa vizite speciale, în alte zile decât cele menţionate, la telefon 021.314.81.19 sau prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. În acest caz, pe lângă biletul de intrare se plăteşte şi taxa de ghidaj: 150 lei/oră pentru limba română sau 250 lei/oră pentru limbile engleză și franceză.