Muzeul Naţional de Artă al României
GHIDAJ în expoziția Călătoriile lui Iser

GHIDAJ în expoziția Călătoriile lui Iser

De la 17 Iulie 2021 11:00 până la 17 Iulie 2021 12:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 503

Curatorul Alina Petrescu vă invită sâmbătă, 17 iulie, de la ora 11.00, la un ghidaj în cadrul expoziției „Călătoriile lui Iser” - ce va prezenta detaliat selecția de lucrări Iosif Iser (1881 – 1958), expuse în Sălile Kretzulescu.

Tema călătoriei este subiectul ce va fi analizat în cadrul descrierii lucrărilor expuse. Curatorul va vorbi despre scenele de viață și peisajele surprinse de artist în timpul acestor călătorii din Turcia, Franța, Dobrogea, Constanța, dar și despre tehnicile de realizare, paleta cromatică și suporturile utilizate de artist.


Participarea se face pe baza biletului de acces în expoziție (12 lei / 6 lei - pensionari / 3 lei - studenți - elevii au acces gratuit pe timpul vacanței de vară). Prezentarea durează aproximativ o oră.


IMPORTANT:
Participarea la ghidaj se face doar pe baza biletului, cumpărat la fața locului și cu portul obligatoriu al măștii la interior.
Locurile sunt limitate.
Intrarea se face prin Sălile Kretzulescu (Str. Valter Mărăcineanu - lângă Bis. Kretzulescu)
Vă așteptăm!

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.