Muzeul Naţional de Artă al României
Ghidaj Poveștile Crucii

Ghidaj Poveștile Crucii

De la 07 Iulie 2021 07:48 până la 10 Iulie 2021 12:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 398

Muzeul Național de Artă a României și Galeria de Artă Veche Românească vă invită sâmbătă, 10 iulie, la un ghidaj special în expoziția Poveștile Crucii. Sculptură miniaturală de tradiție bizantină, de la ora 11.00.
Publicul este invitat să descopere o selecție inedită de piese din colecția de Artă Veche Românească a MNAR. 

Printre acestea, veți descoperi crucile sculptate în lemn și ferecate în argint aurit, unele dintre piese fiind de mari dimensiuni. Poveștile din spatele acestor obiecte, rafinamentul detaliului și tehnica realizării lor vor fi prezentate de Lucreția Pătrășcanu, specialist MNAR și curatorul expoziției.
Expoziția se află în Galeria de Artă Veche Românească, iar participarea se face pe baza biletului de acces în Galeria Națională (20 lei / 10 lei - elevii și studenții au acces gratuit pe timpul vacanței de vară). Prezentarea durează aprox. o oră și puteți vizita mai departe Galeria Națională (Artă Veche Românească și Artă Românească Modernă).

Important:
Participarea la ghidaj de face doar pe baza biletului, cumpărat la fața locului.

Locurile sunt limitate.

Intrarea se face prin Curtea de Onoare, A4, Galeria Națională.

Vă așteptăm!

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.