The National Museum of Art of Romania
SoNoRo Conac se încheie cu un omagiu Brâncuși la MNAR

SoNoRo Conac se încheie cu un omagiu Brâncuși la MNAR

From 09 September 2016 08:30 until 18 September 2016 16:00
Posted by MNAR Admin

Cea de-a IV-a ediție a SoNoRo Conac se va încheia duminică, 18 septembrie, cu două concerte dedicate strângerii de fonduri pentru achiziționarea sculpturii “Cumințenia pământului” de Constantin Brancuși. Concertele, organizate la inițiativa directorului general al Muzeului Național de Artă al României, Călin Stegerean, vor avea loc în Sufrageria Regală, de la ora 11.30 și de la ora 19.00, în seara aceleiași zile.

Programul muzical va cuprinde lucrări de Edward Elgar, Vittorio Monti și Bohuslav Martinu, interpretate de Angelica Postu (pian), Alexander Sitkovetsky (vioară) și Răzvan Popovici (violă).

Toți cei prezenți la concerte vor putea dona pentru campania de strângere de fonduri inițiată de Ministerul Culturii. Donațiile se va putea face prin două POS-uri oferite de BRD, partener principal al SoNoRo Conac.

Accesul la concertele SoNoRo Conac se face doar pe bază de invitație sau rezervare, în limita locurilor disponibile, la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.sau 0741.190.470. 

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.