Muzeul Naţional de Artă al României
Descoperă traseele ARTfel de la MNAR

Descoperă traseele ARTfel de la MNAR

Categorii: Evenimente
Vizualizări: 1883

Vă invităm să descoperiți noile trasee ARTfel propuse de MNAR pentru o vizită la muzeu în familie.

În perioada următoare, vom lansa săptămânal un nou traseu tematic care vă va ajuta să redescoperiți muzeul din noi perspective ARTfel.

Primul traseu este dedicat zeilor și eroilor pe care îi întâlnim în lucrările din Galeria de Artă Europeană și poate fi accesat aici.

Acest traseu tematic vă va purta prin întreaga Galerie de Artă Europeană, punând sub lupă patru lucrări cu tematică mitologică.

Pe parcursul celor patru opriri, cei mici (dar și părinții lor) vor afla lucruri interesante despre zeii și eroii din lucrările propuse și se vor putea distra realizând activitățile special gândite pentru ei: colorat, desenat, joc de roluri, vânătoare de indicii și alte surprize care îi vor încânta. Pentru a vă bucura din plin vă sfătuim să veniți cu bloc de desen și creioane colorate.

Descărcați traseul pe telefon sau tipăriți-l înainte de vizita la muzeu și veniți la MNAR să petreceți timp de calitate în familie. Puteți solicita un traseu tipărit și de la casieria Galeriei de Artă Europeană.

PS: Dacă ați încercat traseul și v-a plăcut, spuneți-ne și nouă! Faceți o poză în timpul vizitei și trimiteți-ne-o ca mesaj privat sau postați-o pe conturile dumneavoastră de Facebook/ Instagram, cu unul din hashtagurile: #traseeMNAR, #traseeARTfel #zeisieroi

Vă așteptăm în familie la MNAR!

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.