Muzeul Naţional de Artă al României

Programe MNAR

(program momentan indisponibil)

Atelierul ludic Pasărea ascunsă în piatră a fost conceput în jurul operei lui Constantin Brâncuşi, cu scopul de a-i familiariza pe copii cu lucrările maestrului şi de a le desluşi secretele sculpturii moderne.

Atelierul este structurat în 8 secţiuni interactive ce pun în joc tematica şi vocabularul plastic al operei lui Constantin Brâncuşi: materiale, unelte, forme. Copiii sunt invitaţi astfel să pătrundă în universul operei brâncuşiene prin intermediul jocului, al simţurilor şi al experienţei directe.

Inedit în România, acest spaţiu ludic a fost conceput de către specialiştii în educaţie ai Muzeului Naţional de Artă Modernă Georges Pompidou din Paris şi donat Muzeului Naţional de Artă al României, după ce a fost itinerat în mai multe ţări europene.

Atelierul se adresează grupurilor de copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani, însoţiţi de adulţi sau în grupuri şcolare. Aceştia vor fi îndrumaţi pe parcursul vizitei de unul dintre educatorii muzeului.

Tarif: 10 lei

Bilet special (o şedinţă în atelier + o vizită individuală în Galeria de Artă Românească Modernă): 15 lei
Grupurile vor fi formate din maximum 20 de persoane.
Participarea se face numai pe bază de programare, prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Următoarele ediții pentru familii ale atelierului vor avea loc sâmbătă, 18 februarie 2017, de la ora 11:00 și de la ora 12:30!

Programul de la ora 11:00 este pentru familiile cu copii de 4-7 ani.
Programul de la ora 12:30 este pentru familiile cu copii de 8-12 ani.

Înscrierile se pot face online în perioada 13 - 17 februarie la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Locurile sunt limitate!


Important! Însoţitorii adulţi au un rol activ în buna desfăşurare a atelierului şi în prevenirea posibilelor accidente.