Muzeul Naţional de Artă al României
OPERA FANtastica: Luminița Arvunescu - Ana Camelia Ștefănescu

OPERA FANtastica: Luminița Arvunescu - Ana Camelia Ștefănescu

De la 25 Martie 2019 12:22 până la 02 Aprilie 2019 20:30
Publicat de MNAR
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 452

O nouă ediție a seratelor muzicale OPERA FANtastica la Muzeul Colecţiilor de Artă: LUMINIȚA ARVUNESCU ÎN DIALOG CU ANA-CAMELIA ȘTEFĂNESCU

Marți, 2 aprile 2019, de la ora 18:00, iubitorii şi cunoscătorii în devenire ai muzicii clasice sunt aşteptaţi la Muzeul Colecțiilor de Artă (Calea Victoriei 111) pentru o nouă ediţie a seratelor muzicale OPERA FANtastica, inițiate și moderate de Luminița Arvunescu în colaborare cu Asociaţia pentru Muzică, Artă şi Cultură. Invitata acestei searate este, de data aceasta, soprana și profesoara de canto, stabilită la Bruxelles, Ana-Camelia ȘTEFĂNESCU - laureată cu Premiul al II-lea și Premiul Publicului la ediția din 1996 a prestigiosul Concurs Internațional “Regina Elisabeta” din Belgia - cu care Luminiţa Arvunescu va dialoga, ca de obicei, atât pe teme de biografie personală, cât şi pe teme muzicale.

Pe lângă dialog, seara va cuprinde un program muzical, pe care Ana-Camelia Ștefănescu îl va susţine acompaniată la pian de conf. univ. dr. Andreiana Roșca, de la Universitatea Națională de Muzică din București.

Intrarea este liberă, cu rezervarea locurilor obligatorie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.