Muzeul Naţional de Artă al României

Atelier Maitec cover event                            

Atelier de-a arhitectura la Maitec

Muzeul Național de Artă al României în parteneriat cu Asociaţia De-a Arhitectura vă invită pe 21 martie 2020, între orele 15:00-17:00, la atelierul „De-a arhitectura la Maitec” dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani.

Atelierul este realizat în conexiune cu expoziția „Lemn Aur Lumină. #Maitec. Sultana&Ovidiu. Dana&Stéphane”. Aceasta este locul ideal în care să te gândești la legăturile dintre sculptură și arhitectură.

Printre personaje fantastice, înaripate, cu țepi sau cu coroane, ne vom lăsa inspirați de volumele masive și compacte sau, mai ales, fragile și perforate și vom analiza felul în care sunt articulate între ele în moduri și noduri surprinzătoare.

Vom încerca și noi să prindem lumina, cea care pătrunde în materialul sculptorului, și apoi vom strânge împreună toate impresiile pentru a le duce, prin machete, spre niște construcții extra-ordinare.

Înscrierile la atelier se fac în limita a 20 locuri prin formularul de aici.

Costul atelierului este de 30 lei/copil, achitaţi în avans în contul Asociaţiei De-a Arhitectura: RO52BACX0000000842075005, deschis la UniCredit Bank. Taxa atelierului include taxa de intrare la MNAR.

Vă aşteptăm sâmbătă, pe 21 martie, la MNAR, Calea Victoriei, nr. 49-53, București!

 

Galeria de Artă Veche Românească

Galeria de Artă Veche Românească

Obiecte prețioase datând din secolul al XIV-lea până la jumătatea secolului al XIX-lea pun în valoare particularităţile artistice locale din Ţara Românească, Moldova şi Transilvania, un vechi fond de tradiție bizantină, ca și varietatea elementelor de influenţă occidentală și orientală.

Laborator II. 1989 – Restaurarea picturilor împușcate

Laborator II. 1989 – Restaurarea picturilor împușcate

Curatori: Sorina Gheorghiță și Ioan Sfrijan
Perioada: 15 octombrie - 25 aprilie 2020
Galeria de Artă Românească Modernă
Program: miercuri-duminică, 10 - 18.
Acces gratuit în baza biletului achiziţionat pentru Galeria de Artă Românească Modernă

Muzeul K.H. Zambaccian

Muzeul K.H. Zambaccian

Colecția Krikor H. Zambaccian (1889-1962), una dintre cele mai bogate şi valoroase colecții de artă din România, cuprinde capodopere ale picturii și sculpturii românești moderne, alături de pânze semnate de renumiți artiști francezi: Delacroix, Corot, Renoir, Sisley, Pissarro, Cézanne, Picasso, Matisse.

Vrei să fii la curent cu evenimentele organizate de muzeu?

Participă la programele și evenimentele MNAR!

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.